De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas bv Swallow | Tante Tilly Brasserie Roermond - interieurspiegels

Mr Sammi Bistro
| Roermond

Ontwerp

Maatwerk spiegel bewerking

Spiegelwand Project bij Mr Sammi Bistro in Roermond

Mr Sammi Bistro in Roermond heeft een spiegelwand die ontworpen is door de eigenaar daarna praktisch vertaald en gerealiseerd is door Swallow Projecten. Swallow een onderdeel van Vandaglas b.v. geniet al meer dan 85 jaar een uitstekende reputatie binnen de sanitair- & meubelbranche. En staat tevens bekend om hun maatwerk spiegelglas-opdrachten, uitgevoerd in samenspraak met interieurarchitecten of ontwerpers.

Details van de Spiegelwand
De spiegelwand bestaat uit een groot aantal kleine spiegels, elk met een afmeting van 300×150 mm en plat poly geslepen randen. Voor dit project was het cruciaal dat alle spiegels uiterst maatvast en haaks gesneden en geslepen werden. Dit zorgde ervoor dat de spiegels perfect pasten en het visgraatmotief goed tot zijn recht kwam.

Uitvoering
Een vakman heeft de losse spiegels in een visgraatmotief op de wand aangebracht. Deze aanpak vereiste nauwkeurigheid en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat de spiegels naadloos in het patroon pasten.

vandaglas bv Swallow | Mr Sammi bistro Roermond - interieurspiegels
vandaglas bv Swallow | spiegelglas bij Mr Sammi Bistro Roermond

Samenwerking
Het project werd uitgevoerd in nauwe samenwerking met de eigenaar van Mr. Sammi, die verantwoordelijk was voor het ontwerp. Swallow Projecten vertaalde dit ontwerp naar een praktische uitvoering, wat resulteerde in een unieke en stijlvolle spiegelwand in de bistro.

Conclusie
Het spiegelwand project bij Mr Sammi Bistro is een goed voorbeeld van hoe maatwerk spiegelglas en vakmanschap kunnen bijdragen aan een opvallend interieurontwerp. Dankzij de samenwerking tussen Swallow Projecten en de ontwerper kunnen bezoekers nu genieten van een voortreffelijke sfeer in de bistro.