De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

CE/DoP

CE

Europa heeft een CE-markering voor bouwproducten verplicht gesteld. Een CE-markering vermeldt een aantal zogenaamde ‘essentiële kenmerken’ van het product. Met deze CE-markering verklaart de fabrikant dat er voldaan wordt aan de Europese regels ten aanzien van bijvoorbeeld veiligheid, gezondheid en milieu, en dat alle conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn afgerond. 

DoP

Bij de CE-markering hoort een Declaration of Performance (DoP): een eigen prestatieverklaring die met (bouw)producten moet worden meegeleverd. Vanaf 1 juli 2013 is een DoP verplicht voor leveranciers aan de bouw. Deze prestatieverklaring wordt per specifieke isolatieglassamenstelling uitgegeven en heeft een uniek DoP nummer. Het DoP nummer vindt u vermeld op uw factuur op de regel van de samenstelling. Aan de hand van dit DoP nummer en de factuurdatum kunt u de juiste DoP vinden en als PDF downloaden.

Zoeken op DoP nummer:

Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact op met uw contactpersoon van één van onze vestigingen of met CE.DoP@vandaglas.com