De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

Nieuws

Artikel in Stedenbouw

Artikel in Stedenbouw

Heb je de nieuwste versie van het magazine Stedenbouw al gelezen? Hierin worden collega's Iris Receveur en Take Amsing geïnterviewd over de bijdrage van vandaglas aan het project Fibonacci te Amsterdam.

90 jarig bestaan DÖRING

We vierden het 90 jarig bestaan van DÖRING

Op 15 september vierde ons zeer gewaardeerde vandaglas lid, het bedrijf DÖRING, een gedenkwaardige gebeurtenis – 90 jaar pioniersschap in de gebogen glasindustrie.

©BoudewijnBenting

vandaglas hoofdsponsor jeugdteam FC Emmen

Het contract is getekend! vandaglas is de hoofdsponsor van de FC Emmen Jeugdteams.

vandaglas Döring Berlijn
vandaglas Döring Berlijn

Glas in Beeld bij vandaglas Döring in Berlijn (DE)

Afgelopen maandag 17 juli heeft Reinout Jansonius de hoofdredacteur van Glas in Beeld, Marco Groothoff, een exclusieve rondleiding gegeven in onze specialiteitenfabriek, vandaglas DÖRING.

ISDE-subsidie | nieuwe glastypen aan database toegevoegd

Aan de ISDE-database zijn vandaglas isolatieglas producten toegevoegd. Het betreft met name een uitbreiding van de zonnewarmtewerende dubbele en driebladige beglazingen.

Je huis koel houden in de zomer

Je huis koel houden in de zomer Als je op zoek bent naar een manier om je huis koel te houden in de zomer, dan is zonnewarmtewerend isolatieglas van vandaglas een uitstekende optie. Dit glas, dat in vakjargon kortgezegd ook zonwerend wordt genoemd,  is een speciaal soort isolatieglas dat de warmte-isolerende werking combineert met een […]