De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

Nieuws

Zandvoort Circuit Run 2024 - vandaglas b.v.

Team vandaglas voltooit succesvol de Zandvoort Circuit Run!

Afgelopen zondag, 24 maart, trotseerden 12 moedige hardlopers onstuimig weer tijdens de Zandvoort Circuit Run. Ondanks slechte weersvoorspellingen met regen, wind, en zelfs kans op onweer en hagel, verschenen ze in zwarte vandaglas shirts, vastberaden om de 12 km circuitrun te voltooien.

vandaglas steunt Stichting Faabandi Echo apparaat en meer voor kliniek in de outback van Gambia

vandaglas steunt Stichting Faabandi

Een Echo apparaat en meer voor kliniek in de outback van Gambia.
In heel Europa levert vandaglas het modernste glas aan futuristische bouwprojecten. En in Gambia bevalt een vrouw van een drieling, op een platte houten kar, met een os ervoor. De verschillen in deze wereld zijn soms onvoorstelbaar groot. vandaglas inkoper Dick Hevel en zijn gezin helpen die afstand overbruggen. Algemeen directeur Micha van Overbeeke deed een duit in het zakje namens het bedrijf.

vandaglas, heb jij bertus al gespot? FC Emmen Jeugdopleiding

Support op wielen: Bertus pronkt met jeugdvoetbal FC Emmen!

Onze collega Bertus rijdt dagelijks door de prachtige regio van Emmen in onze opvallende resteelauto, nu voorzien van sprankelende nieuwe belettering. Wat gelijk in het oog springt, is de afbeelding van een jeugdspeler van FC Emmen die prominent prijkt op de achterkant, vergezeld van de tekst: "#TrotseSponsor FC Emmen Jeugdopleiding".

vandaglas- Gert Middel 25 jaar bij de zaak

Gert Middel 25 jaar bij de zaak

vandaglas viert het zilveren jubileum van accountmanager Gert Middel, die op 1 maart 1999 in dienst trad. Gedurende een kwart eeuw heeft Gert zich onderscheiden door zijn toewijding en deskundigheid.

vandaglas vandaglas wedstrijdsponsor bij FC Emmen - SC Cambuur

vandaglas wedstrijdsponsor bij FC Emmen – SC Cambuur

Vrijdag was een geweldige dag voor vandaglas. We waren de wedstrijdsponsor van de voetbalwedstrijd van FC Emmen tegen SC Cambuur.

2024-02-21 bewerkt vandaglas machine

Nieuws uit onze fabriek in Almelo

Fabrieks-update!