De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

Van order tot bouwplaats goed afgestemd

De dynamiek van de bouw wordt gestuurd door nauwkeurige toeleveringsplanning. Voor de concurrentiepositie is goede logistiek van groot belang, zowel voor klanten als onszelf.

vandaglas is gespecialiseerd in vier marktsegmenten. De logistieke services zijn daar volledig op afgestemd. Dit geeft meer kennis &  inzicht in processen én korte communicatielijnen.

Zo spelen wij snel in op bijzondere situaties.

Voor een gemakkelijke en foutloze uitwisseling van bestellingen en opdrachtbevestigingen bieden wij onze klanten systemen voor elektronische data-uitwisseling ofwel EDI (Electronic Data Interchange). Beide partijen werken zo efficiënter, neemt de kans op fouten af, wordt eventuele vertraging in het bouwproces vermeden en komt er veel minder papierwerk aan te pas.
Meer informatie? Onze vestiging in uw regio informeert u met plezier.

 

vandaglas biedt containers om glas veilig te bewaren op plekken waar weinig toezicht is en/of het risico op vandalisme bestaat. Het gebruik van de 10 ft-container kan effectief grote schadeposten voorkomen.

Daarnaast maakt de container het voor de glasplaatser mogelijk om daar waar (onverwacht) nodig is, flexibeler met de planning van de bouwactiviteiten om te gaan. Met een gerust hart, want het glas staat droog en beschermd. En niet in de laatste plaats wordt het risico op thermische breuk volledig weggenomen.

In de container worden 2 L-bokken geplaatst, die een diepte hebben van 670 mm bij een lengte van 2750 mm en een hoogte van 2000 mm.

Deze containers zijn dus groter dan de standaard bok waardoor er veel glas op geplaatst kan worden: minimaal  85 m2. Het maximum is afhankelijk van de glasafmeting.

vandaglas - containers voor glasopslag op bouwlocatie

Hiervoor kunnen wij de bok met folie omwikkelen. 

vandaglas - glas droog en stofvrij ,door wikkelfolie

Geen probleem! Met een speciale langlader bok of megabok worden de ruiten met grote afmetingen rechtstreeks af fabriek naar de gewenste (bouw)locatie gebracht.

Is het glas op een specifieke tijd nodig? Overleg met onze teams. Indien wij er tijdig van op de hoogte zijn dan is heel veel mogelijk. 

Zijn de glasplaatsingswerkzaamheden afgerond en is de glasbok of de container niet meer nodig? Met onze PickUP app meldt u simpel en snel glasbokken en glascontainers leeg en geeft u ons opdracht het lege materiaal op te halen.

De app helpt u onnodige kosten  te vermijden. Én het terrein wordt niet meer ontsierd door leegstaand materiaal. Wij helpen onze klant graag netjes werk af te leveren!

Download hier onze PickUP app

vandaglas - PickUP app voor ophaalopdracht lege bokken

Gevelbeglazing is alleen maar maatwerk. Bij grote gevelbouw projecten waarbij de architect bijzondere vormen en afmetingen heeft bedacht kan de productietijd anders zijn dan gebruikelijk. Wij vinden het belangrijk dat het glas niet de voortgang van een project belemmert.

vandaglas heeft met het team vandaglas Projects mensen die gespecialiseerd zijn in de omvangrijke planning en logistiek van grote, langdurige projecten.
Hun kernwaarden zijn pro-activiteit, snelheid van oplossingen, meedenken én betrouwbaarheid. Een team waarmee het prettig is om samen te werken. Kennismaken?

De aflevering van het glas wordt digitaal aan onze klant bevestigd. Dit gebeurt onder vermelding van de tijd, de GPS coördinaten van de plek waarop het glas door onze chauffeur is afgeleverd, inclusief foto's van de levering met een omgevingskenmerk. Met dit kenmerk wordt de afleverlocatie op de bouwplaats voor onze klant ook herkenbaar.

specifiek idee?

speciale vraag? wij vinden de beste
oplossing voor uw uitdaging