De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

samen van een uitdaging een succes maken

Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze klanten te helpen tijd te besparen, stress te vermijden en meer overzicht te krijgen in de dagelijkse activiteiten met bouwglas. Luisteren naar de ervaringen en ideeën van onze klanten speelt hierin een belangrijke rol.

Verder gaan dan de gebruikelijke service, dat is vandaglas!

PickUP app

Kosten en ruimte besparen?
Met de PickUP app van vandaglas worden glasbokken en glascontainers simpel en snel leeggemeld en krijgt ons PickUP-team de opdracht het lege materiaal op te halen. Hiermee worden extra kosten bespaard én het terrein wordt niet meer ontsierd door leegstaand emballagemateriaal. Daarmee helpen wij onze klanten netjes werk af te leveren!

kosten besparen
Glasbokken en -containers kunnen tot maximaal 28 kalenderdagen vanaf de afleveringsdatum kosteloos gebruikt worden. Vanaf dag 29 worden voor beide hulpmiddelen kosten per kalenderdag in rekening gebracht. Zie hiervoor ook onze emballagevoorwaarden.

Weten hoe de app werkt? Klik hier.

glasplaatsing materialen

Met onze webshop voor glasplaatsingsmaterialen biedt vandaglas de glasprofessional een nog breder assortiment aan dan mogelijk is via de lokale voorraden van onze vestigingen.

Iets nodig? Ontdek het uitgebreide gamma  dat via de webshop verkrijgbaar is van,

 • glaslatten
 • profielen
 • glasband
 • beglazingsblokjes
 • neuslatblokjes
 • kurk- en foamblokjes
 • reinigingsmiddelen
 • kitten en lijmen
 • gereedschap (w.o. glasdragers, kitspuiten etc.)
 • persoonlijke beschermings middelen (PBM)

energiebesparingscalculator

Bereken eenvoudig de besparing in energie en CO2-uitstoot bij de toepassing van verschillend presterende isolerende beglazingen. 

De energiebesparingscalculator is bereikbaar via mijn vandaglas rechtsboven op de homepage, of klik op de button.

CalumenLive

CalumenLive is beschikbaar gesteld door één van onze basisglas leveranciers Saint-Gobain Building Glass. Het is een simulatieprogramma waarmee glasprestaties op het gebied van lichttoetreding (Tl), zontoetreding (g) , thermisch isolatie (Ug) en reflecties (R) van uiteenlopende beglazingen (enkelglas, dubbel- of drievoudig isolatieglas) worden berekend. Ook is andere nuttige informatie beschikbaar zoals de prestaties van geluidwerende beglazing (EN 12758 of gesimuleerde waarden), van veiligheidsglas (EN 12600) en van inbraakvertragend glas (EN 356).

vandaglas informatie portaal, ofwel VIP, vindt u alle belangrijke informatie over uw glas bestellingen! U krijgt inzicht in

 • uw lopende orders
 • uw eigen order referentienummers
 • de order details, zoals o.a. glas typen, de afmetingen en het tilgewicht
 • de afleverdatum
 • de bokkenleveringen

De zoekfunctie maakt het gemakkelijk om op verschillende manieren orders terug te vinden. 

bestekconfigurator

Maak eenvoudig een bestektekst met de gewenste prestatie-eisen die aan de beglazing worden gesteld. Binnenkort is hier onze vandaglas bestekconfigurator hier beschikbaar!

Op de hoogte blijven?

 

showmobiel

De showmobiel wordt beschikbaar gesteld door één van onze basisglas leveranciers Saint-Gobain Building Glass.

Bij grote projecten speelt naast de spectrofotometrische prestaties van het glas ook de esthetiek een belangrijk rol. Met de showmobiel kan de voorkeursbeglazing op de projectlocatie in de juiste geveloriëntatie op voorhand beoordeeld worden.

De showmobiel is ook inzetbaar voor glas-opleidingen op uw bedrijfslocatie.

Heeft u interesse?

contact

speciale vraag? wij vinden de beste
oplossing voor uw uitdaging

de energiebesparingscalculator voor de juiste glaskeuze!

Onze besparingscalculator berekent hoeveel energie u kunt besparen en hoeveel CO2 uitstoot er verminderd wordt met uw glaskeuze.

Laat de zwarte warm-edge afstandhouder het warmteverlies aan de glasranden optimaal beperken. De thermische isolatie van het complete raam, kozijn inclusief glas, verbetert hierdoor.

De levensduur van isolatieglas is ca. 30 jaar. Een goede reden om het isolatieglas te kiezen dat het best presteert, voor een lange tijd!

huidige situatie
nieuwe situatie
Verlies per m2 MJ aardgas (m3) bedrag CO2 (kg)
huidige situatie:
nieuwe situatie:
Besparing per jaar per m2 :
Besparing over 30 jaar per m2: