De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vacatures

vandaglas bv | vacature debiteurenbewaking

medewerker accounts receivable

Arnhem

Naast de debiteurenbewaking van een regio, ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen & aanvragen van kredietlimieten, en het vrijgeven of blokkeren van orders. Je bent een vraagbaak voor interne en externe vraagstukken op jouw werkgebied.

vandaglas bv | vacature business analyst

business analyst

Arnhem

Vind je het leuk om een grote impact op data-gedreven beslissingen te hebben?
Met je verantwoordelijkheid voor data-onderhoud, analyses en rapportages ondersteun je directie en het management.

commercial excellence analyst

Arnhem

Je geeft zelfstandig operationeel en strategisch vorm aan processen/projecten van onze Project Management Office (PMO). Dit zijn trajecten die de hele organisatie raken.  Je bent sparringpartner voor de directie.

vandaglas bv | vacature order-projectbegeleider

order- & projectbegeleider

Amsterdam

Je draagt zorg voor een correcte en tijdige begeleiding van orders en projecten. Je coördineert het proces van begin tot eind goed om problemen te voorkomen en het resultaat te optimaliseren.

vandaglas bv | vacature

magazijn medewerker

Amsterdam

Naast het sorteren van de goederen en het klaarzetten voor transport, voer je ook een kwaliteits controle uit en check je of de orders compleet zijn. Indien nodig help je bij laden/lossen en glas snijden.

medewerker order entry

Amsterdam

Als order entry medewerker ben je een belangrijke schakel in het proces. Door jouw accuraatheid tackel je fouten in orders al vooraf waardoor de fabriek foutloos kan leveren en de klant krijgt wat hij bedoelt.

vandaglas groep

content & social media marketeer

Emmen

Heeft social media geen geheimen meer voor je?
Vind je het leuk om met digitale nieuwsbrieven onze doelgroepen te bereiken? En ben je gedreven de resultaten te meten om te verbeteren? 

vandaglas bv - expeditie bokken omwikkeld-open

expeditie medewerker

Emmen

Word jij ook blij als je je aankopen onbeschadigd, compleet en op tijd krijgt? Heb je oog voor “kinkjes in de kabel” en vind je daar graag een oplossing voor? En heb je geen bezwaar tegen afwisselende diensten?

vandaglas bv | operator

operator emmen

Emmen

Ben jij op je werk ook graag met krachtsport bezig? Hou je van afwisseling? Werk je gemakkelijk zelfstandig, en hoor je ook graag in een team dat mooie gevelbeglazingen maakt voor gebouwen in NL?

vandaglas bv | arnhem

open sollicitatie?

Amsterdam-Almelo-Arnhem-Emmen-Swalmen

Lijkt vandaglas een interessante werkgever voor je maar zie je geen passende vacature? Spontaan solliciteren kan altijd! We horen graag wat je zo aantrekt in ons bedrijf, of in onze producten of diensten.

kom in contact met ons!

Stuur je motivatie en cv naar onze HR-afdeling. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

vandaglas bv | productie Emmen

wie zijn wij

vandaglas b.v.  is een transformatie- en distributienetwerk van bouwglas. In Nederland is het één van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glas specials. Binnen vandaglas vinden we het belangrijk om een open en betrokken cultuur te creëren. Wanneer je aan de slag zou gaan bij ons, zal je merken dat er een ontspannen sfeer heerst onder collega’s. We zijn een platte organisatie, waar het heel normaal is om zo bij iemand binnen te lopen om een vraag te stellen of een praatje te maken. Samenwerken is het sleutelwoord!

waarom vandaglas

vandaglas onderscheidt zich binnen de glaswereld graag met gedreven, professionele en sympathieke glas-vakmensen. Een hecht team van collega’s die luisteren, observeren en de werkelijke glasbehoefte begrijpen. Mensen die er veel plezier aan beleven om van een specifieke vraag een betrouwbaar succesverhaal voor onze klant én zijn klant te maken. Wij hebben graag collega’s die hun verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan, zich bewust zijn van hun schakelpositie in onze keten naar succes en die graag een sleutelrol spelen in het bereiken van resultaten. Pas jij daar bij?

vandaglas bv | noordwest team logistiek

wat we zoeken

De toekomstvisie van vandaglas is helder: we willen als de beste onafhankelijk glaspartner van Nederland uitgroeien tot een serieuze speler op de Europese markt. Deze ambitie kan niet zonder het juiste slag mensen, de drijvende krachten achter ons succes. Belangrijke eigenschappen die we in onze mensen willen terugvinden: ondernemerschap, resultaatgerichtheid, oplossingsgericht, open- & eerlijkheid, samenwerking, optimisme en doorzettingsvermogen.

wat we bieden

vandaglas biedt de mogelijkheid om je op een professionele wijze te ontwikkelen via training en ontwikkeling van de werkvaardigheden. We creëren voor iedereen een veilige en gezonde werkomgeving, en een open dialoog met de collega’s op elk niveau.

  • prettige informele werkomgeving met korte lijnen en een no nonsense cultuur;
  • compacte basistraining glas via onze eigen Glas Academie en het Kennis Centrum Glas;
  • gedegen arbeidsvoorwaarden middels de cao Vlakglas met pensioenopbouw via BPFV en een personeelshandboek;
  • collectieve (ziektekosten)verzekering;
  • werknemerskorting voor eigen producten.
vandaglas bv | Ruben Oleman HR

geen passende vacature gevonden?

En lijkt het je leuk om bij vandaglas te werken?
Spontaan solliciteren is altijd welkom en waarderen wij zeer!
Stuur je motivatie en CV per mail naar onze HR afdeling via Ruben Oleman.
Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.