De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vacatures

deel op

hoofd snijstraten

Emmen

Als Hoofd Snijstraten geef je leiding aan 10-20 medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 2 snij-afdelingen, met als doel de productie zonder oponthoud te laten verlopen met de juiste bezetting.

vandaglas bv | vacature operator

hoofd technische dienst

Emmen

Je draagt je zorg voor een optimaal beheer van gebouwen en machines met als doel een veilige en betrouwbare werkomgeving . Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de geproduceerde goederen volgens de geldende normen.

medewerker order entry

Amsterdam

Als order entry medewerker ben je een belangrijke schakel in het proces.
Door jouw nauwkeurigheid en produktkennis voorkom je fouten in orders waardoor de fabriek foutloos kan leveren en de klant krijgt wat hij wil.

business controller

divisie Nederland

Heb jij de capaciteit, visie en pioniersmentaliteit om bij te dragen aan de groei en het succes van vandaglas? Dan ontmoeten wij je graag! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de business support op lokaal & centraal niveau en je bent business partner voor onze ondersteunende afdelingen (Finance/Inkoop/Supply Chain/MT).

order- & projectbegeleider

Amsterdam

Je draagt zorg voor een correcte en tijdige begeleiding van orders en projecten. Je coördineert het proces van begin tot eind goed om problemen te voorkomen en het resultaat te optimaliseren.

vandaglas bv | VIP orderinformatieportaal

expeditie medewerker

Emmen

Word jij ook blij als je je aankopen onbeschadigd, compleet en op tijd krijgt? Heb je oog voor “kinkjes in de kabel” en vind je daar graag een oplossing voor? En heb je geen bezwaar tegen afwisselende diensten?

vandaglas bv | productie emmen

medewerker technische dienst

Emmen

In de rol van medewerker technische dienst ben je mede verantwoordelijk voor een optimaal beheer van ons machinepark. Veiligheid en een betrouwbare werkomgeving zijn de primaire doelstellingen.


vandaglas bv | productie emmen

operator

Emmen

Ben je graag fysiek bezig? Dan is de Operator functie binnen vandaglas echt iets voor jou.  Je verricht assemblage en productiewerkzaamheden met behulp van computergestuurde machines.

 

 

Ruben Oleman

open sollicitatie?

Amsterdam-Almelo-Arnhem-Emmen-Swalmen

Lijkt vandaglas een interessante werkgever voor je maar zie je geen passende vacature? Spontaan solliciteren kan altijd! We horen graag wat je zo aantrekt in ons bedrijf, of in onze producten of diensten.

kom in contact met ons!

Stuur je motivatie en cv naar onze HR-afdeling t.a.v. Ruben Oleman. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

wie zijn wij

vandaglas b.v.  is een transformatie- en distributienetwerk van bouwglas. In Nederland is het één van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glas specials. Binnen vandaglas vinden we het belangrijk om een open en betrokken cultuur te creëren. Wanneer je aan de slag zou gaan bij ons, zal je merken dat er een ontspannen sfeer heerst onder collega’s. We zijn een platte organisatie, waar het heel normaal is om zo bij iemand binnen te lopen om een vraag te stellen of een praatje te maken. Samenwerken is het sleutelwoord!

waarom vandaglas

vandaglas onderscheidt zich binnen de glaswereld graag met gedreven, professionele en sympathieke glas-vakmensen. Een hecht team van collega’s die luisteren, observeren en de werkelijke glasbehoefte begrijpen. Mensen die er veel plezier aan beleven om van een specifieke vraag een betrouwbaar succesverhaal voor onze klant én zijn klant te maken. Wij hebben graag collega’s die hun verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan, zich bewust zijn van hun schakelpositie in onze keten naar succes en die graag een sleutelrol spelen in het bereiken van resultaten. Pas jij daar bij?

wat we zoeken

De toekomstvisie van vandaglas is helder: we willen als de beste onafhankelijk glaspartner van Nederland uitgroeien tot een serieuze speler op de Europese markt. Deze ambitie kan niet zonder het juiste slag mensen, de drijvende krachten achter ons succes. Belangrijke eigenschappen die we in onze mensen willen terugvinden: ondernemerschap, resultaatgerichtheid, oplossingsgericht, open- & eerlijkheid, samenwerking, optimisme en doorzettingsvermogen.

wat we bieden

vandaglas biedt de mogelijkheid om je op een professionele wijze te ontwikkelen via training en ontwikkeling van de werkvaardigheden. We creëren voor iedereen een veilige en gezonde werkomgeving, en een open dialoog met de collega’s op elk niveau.

  • prettige informele werkomgeving met korte lijnen en een no nonsense cultuur;
  • compacte basistraining glas via onze eigen Glas Academie en het Kennis Centrum Glas;
  • gedegen arbeidsvoorwaarden middels de cao Vlakglas met pensioenopbouw via BPFV en een personeelshandboek;
  • collectieve (ziektekosten)verzekering;
  • werknemerskorting voor eigen producten.

geen passende vacature gevonden?

En lijkt het je leuk om bij vandaglas te werken?
Spontaan solliciteren is altijd welkom en waarderen wij zeer!
Stuur je motivatie en CV per mail naar onze HR afdeling via Ruben Oleman, onze HR adviseur.
Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.