De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas bv Swallow | Tante Tilly Brasserie Roermond - interieurspiegels

Tante Tilly Brasserie
| Roermond

Spiegelglas project bij Tante Tilly Brasserie in Roermond

Swallow Projecten, gespecialiseerd in maatwerk spiegelglas-opdrachten, heeft in samenwerking met een interieurarchitect een uniek project gerealiseerd voor Tante Tilly Brasserie in Roermond. . Swallow een onderdeel van Vandaglas b.v. geniet al meer dan 85 jaar een uitstekende reputatie binnen de sanitair- & meubelbranche. En staat tevens bekend om hun maatwerk spiegelglas-opdrachten, uitgevoerd in samenspraak met interieurarchitecten of ontwerpers.

Details van het Project
Voor het interieur van de brasserie is een smal visgraatmotief in de spiegels aangebracht door middel van V-groef rillen. Deze techniek zorgt voor een subtiele, maar elegante afwerking die perfect aansluit bij de rest van het interieur. Middenin de spiegel is een boorgat gemaakt om plaats te bieden aan een lichtpunt, waardoor functionaliteit en design gecombineerd worden.

vandaglas bv Swallow | Tante Tilly Brasserie Roermond - interieurspiegels

Uitvoering
De V-groef rillen in de spiegels zijn nauwkeurig aangebracht om het gewenste visgraatmotief te creëren. Dit vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat het patroon consistent en esthetisch aantrekkelijk is.

Samenwerking
Het project werd uitgevoerd in nauwe samenwerking met een interieurarchitect. Deze samenwerking was cruciaal om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de uitvoering naadloos op elkaar aansloten, wat resulteerde in een stijlvolle en functionele spiegelwand die bijdraagt aan de algehele sfeer van de brasserie.

Conclusie
Het spiegelglas project bij Tante Tilly Brasserie laat zien hoe maatwerk en vakmanschap kunnen samenkomen om een opvallend interieur te creëren. Dankzij de expertise van Swallow Projecten en de samenwerking met een interieurarchitect, biedt de brasserie nu een unieke en uitnodigende omgeving voor haar gasten.