De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

We vierden het 90 jarig bestaan van DÖRING

Op 15 september vierde ons zeer gewaardeerde vandaglas lid, het bedrijf DÖRING, een gedenkwaardige gebeurtenis – 90 jaar pioniersschap in de gebogen glasindustrie. Deze buitengewone reis wordt gekenmerkt door voortdurende innovatie, toewijding en partnerschappen van onschatbare waarde.

Al bijna een eeuw lang verlegt DÖRING consequent de grenzen van de gebogen glastechnologie, stelt de norm in de sector en bereikt opmerkelijke mijlpalen. De uitmuntende prestaties van DÖRING zijn het bewijs van de voortdurende toewijding aan innovatie.

90 jarig bestaan DÖRING
90 jarig bestaan DÖRING
90 jarig bestaan DÖRING

Een geschiedenis van toewijding en partnerschap

In het hart van deze reis bevinden zich de toegewijde medewerkers en betrouwbare leveranciers van DÖRING, de drijvende kracht achter haar succes. Hun technische expertise en onwankelbare toewijding aan kwaliteit hebben een cruciale rol gespeeld in het vormgeven van de 90-jarige erfenis van het bedrijf.

DÖRING wil ook oprecht haar dank uitspreken aan haar trouwe klanten, van wie het vertrouwen integraal is geweest voor haar succes. Deze blijvende partnerschappen hebben DÖRING naar nieuwe hoogten van innovatie en service-uitmuntendheid gestuwd.

Terwijl DÖRING haar 90-jarig jubileum viert, blijft het bedrijf toegewijd aan haar kernwaarden van uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid. De toekomst biedt onbeperkte mogelijkheden, en DÖRING kijkt vol verwachting uit naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen.

DÖRING bedankt iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze ongelooflijke reis. Samen hebben ze van DÖRING een symbool van uitmuntendheid en innovatie in gebogen glas gemaakt. Op naar 90 jaar uitmuntendheid, toewijding en partnerschap!