De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

Je huis koel houden in de zomer

Als je op zoek bent naar een manier om je huis koel te houden in de zomer, dan is zonnewarmtewerend isolatieglas van vandaglas een uitstekende optie. Dit glas, dat in vakjargon kortgezegd ook zonwerend wordt genoemd,  is een speciaal soort isolatieglas dat de warmte-isolerende werking combineert met een extra,  speciale zonwerende eigenschap.

Veel daglicht

Met dit glas komt het daglicht gewoon binnen, maar wordt zonnewarmte voor het grootste deel tegengehouden. Zo kun je genieten van een aangename temperatuur in je huis, zonder dat je veel hoeft te investeren in airconditioning of andere vormen van zonwering.

zonnewarmte werend isolatieglas

Energie besparend

Zonnewarmtewerend glas van vandaglas heeft nog meer voordelen. Het glas laat niet alleen minder warmte door, maar ook meer licht. Het is een misverstand dat zonwerend glas dezelfde werking heeft als een zonnebril en daarmee ook zonlicht tegenhoudt. De nieuwste generatie zonnewarmtewerende beglazingen laten je juist profiteren van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht en een ruimtelijk gevoel in je huis. Bovendien werkt het glas ook isolerend in de winter, waardoor je minder energie verliest en bespaart op je stookkosten. Zonnewarmte werend glas van vandaglas is dus goed voor je portemonnee én voor het milieu.

Ook te combineren met bijvoorbeeld geluidswerend of veiligheidsglas

Zonnewarmtewerend glas van vandaglas is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zowel in HR++ dubbelglas als in HR+++ triple glas. Je kunt het glas ook combineren met andere functionaliteiten, zoals geluidswerend-, inbraakvertragend- of letselveilig glas.

Meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van zonnewarmtewerend glas voor jouw huis!  Vraag vandaag nog een offerte aan bij een glaszetter of aannemer bij jou in de buurt en geniet binnenkort van de voordelen van isolatieglas van vandaglas!