De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas Döring Berlijn

Glas in Beeld bij vandaglas Döring in Berlijn (DE)

Afgelopen maandag 17 juli heeft Reinout Jansonius de hoofdredacteur van Glas in Beeld, Marco Groothoff, een exclusieve rondleiding gegeven in onze specialiteitenfabriek, vandaglas DÖRING.

Van begin tot eind vakmanschap!
In deze fabriek werkt een hecht team met veel trots en toewijding aan de creatie van loepzuiver gebogen beglazingen voor indrukwekkende grote gevelprojecten of interieurtoepassingen. Wat we gezien hebben is werkelijk vakmanschap van de bovenste plank! De loepzuivere kwaliteit van DÖRING is uniek. Vooral bij beglazingen met een low-e of zonnewarmtewerende coating wil het verwarmen van het glas voor het buigen, vertekeningen in het doorzicht veroorzaken. Het DÖRING-team beheerst het proces van warmen en koelen van het glas zo nauwgezet, dat het glas kraakhelder blijft!

Berghaus Plaza Amsterdam
Op 17 juli werd één van de in totaal 253 gebogen ruiten (CurvePerform SKN176) voor het iconische project het Berghaus Plaza in Amsterdam geproduceerd en bijzonder zorgvuldig ingepakt. De houten bekistingen worden ter plaatse op maat getimmerd om de beglazing “hufterproof” te kunnen laten transporteren.

Glas in Beeld
In de komende oktober editie van Glas in Beeld kunnen jullie een uitgebreid artikel verwachten, geschreven door Marco zelf, over zijn bijzondere bezoek aan vandaglas DÖRING. Als korte introductie op dit artikel hebben we hieronder een link geplaatst naar het filmverslag van de dag.

Klik hier voor het online artikel op Glasinbeeld.nl

Berghaus Plaza Amsterdam
Berghaus Plaza Amsterdam
CurvedPerform
CurvedPerform
Döring vandaglas
CurvedPerform voor Berghaus Plaza

Fotoverslag vandaglas Döring