De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

Fibonacci

Fibonacci
Amsterdam (NL)

Architect

Gevelbouwer

Projectontwikkelaar

Gevelbeglazing

Fotografie

Gelaagd veiligheidsglas en brandwerend isolatieglas voor woontoren Fibonacci 

Vanwege de korte bouwtijd van het project was het van essentieel belang dat elke levering tijdig en compleet plaatsvond. Om aan deze eis te voldoen, produceerde en verpakten we het glas per verdieping, aangezien het gebouw achttien verdiepingen telde en de werkzaamheden van boven naar beneden werden uitgevoerd. Ondanks de logistieke uitdagingen op de bouwplaats met beperkte ruimte, slaagden we erin om het glas op het afgesproken tijdstip te leveren, waardoor het direct kon worden verwerkt. Het project verliep foutloos ‘just in time’, en de klant had geen verbeterpunten te benoemen. 

Gelaagd veiligheidsglas voor balkonbeglazing
We hebben het gelaagd veiligheidsglas geleverd voor de balkonbeglazing van de woontoren Fibonacci. Het betrof 850 strekkende meters aan balustraden, wat neerkomt op ongeveer 500 m² gelaagd veiligheidsglasglas. De balkonhekken werden geleverd aan CEPU Constructions B.V., die verantwoordelijk was voor de montage.

Brandwerend glas
Naast de balkonbeglazing leverden we ook het brandwerende glas voor dit project. Deze levering omvatte meer dan 800 m² aan brandwerende isolatieruiten. We werkten samen met Webo, die het glas installeerde en regelmatig een beroep doet op ons vanwege  onze expertise in brandwerend glas en speciale afmetingen.