De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

De Havenkade - Nijmegen

De Havenkade
Nijmegen (NL)

Havenkade Nijmegen:
Moderne architectuur met duurzameglasoplossingen

Ontdek het nieuwste architectonische meesterwerk aan de Waalhaven in Nijmegen, het Dijkkwartier. Ontworpen door het gerenommeerde bureau JURY! uit Rotterdam, prijkt dit project met twee indrukwekkende woontorens en een eigentijds appartementenblok op de havenkade, waardoor de stadsskyline voorgoed is veranderd.

Een opvallend kenmerk van dit project is de ruim 70 meter hoge toren, die met zijn unieke vorm een iconisch herkenningspunt is geworden. De architectonische visie is versterkt door het gebruik van hoogwaardig isolatieglas, geleverd door vandaglas.

Wij hebben 4000m2 IsoPerform SolarControl beglazing en IsoPerform Eclaz One geleverd, waarmee niet alleen de esthetiek maar ook de duurzaamheid van het project wordt benadrukt.

IsoPerform zonnewarmte werende beglazing: Weer de zon waar nodig!
Het IsoPerform SolarControl-gamma van vandaglas biedt een ideale oplossing voor de zuid- en westzijde van het gebouw. Dit hoogwaardige zonnewarmtewerende glas reflecteert warmte van buiten, behoudt natuurlijk licht en zorgt voor comfortabele temperaturen binnenshuis, met energiebesparing als bijkomend voordeel.

IsoPerform Eclaz One: Optimaal Natuurlijk Daglicht en Thermische Isolatie
IsoPerform Eclaz One staat voor glas met een hoge inval van natuurlijk daglicht, esthetisch neutrale eigenschappen en uitstekende thermische isolatie. Het maakt gebruik van gratis zonne-energie, draagt bij aan energiezuinigheid en biedt bewoners extra licht aan de noordzijde van het gebouw.

Ervaar zelf de perfecte combinatie van architecturale pracht en geavanceerde isolatietechnologie bij het Dijkkwartier aan de Waalhaven, waar stijl en duurzaamheid samenkomen.

Expert partners in glass. Going beyond the ordinary.