De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas bv | zomervakantieplanning

Planning zomervakantie 2024

Onze openingstijden rondom de zomervakantie

In de genoemde periodes hebben onze teams vakantie:

Almelo
Verkoopteam :  vanaf maandag 5 augustus t/m vrijdag 16 augustus
Chauffeurs (Bezorging) :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus
Magazijnmeester (Afhalen) :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus
Amsterdam
Verkoopteam :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus
Verkoopteam beperkte bezetting :  vanaf maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus
Chauffeurs (Bezorging) :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus
Magazijnmeester (Afhalen) :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus

Arnhem

Verkoopteam: vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus
Chauffeurs (Bezorging): vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus
Magazijnmeester (Afhalen): vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus
Team Gevelbouw
Verkoopteam :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus.
Emmen
Verkoopteam :  vanaf maandag 5 augustus t/m vrijdag 16 augustus.
Verkoopteam beperkte bezetting :  vanaf maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus.
Chauffeurs (Regionale bezorging) :  vanaf donderdag 1 augustus t/m vrijdag 23 augustus
Bokleveringen isolatieglas :  vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus
Magazijnmeester (Afhalen) :  vanaf maandag 29 juli t/m woensdag 21 augustus
vandaglas bv | vestigingen
vandaglas bv | zomervakantie
Sponsornieuws eerste training FC Emmen

1e training in Vandaglas shirts!

Emmen | 23 juni 2024  

FC Emmen Start Eerste Training in Vandaglas Shirt

Op 23 juni 2024 vond de eerste training van FC Emmen plaats in de nieuwe shirts met Vandaglas als hoofdsponsor.

Het team trainde vol energie en de nieuwe shirts werden met trots gedragen. Er was veel publiek op af gekomen, wat zorgde voor een geweldige sfeer.

Deze sponsoring verhoogt de zichtbaarheid van Vandaglas. We kijken uit naar een succesvol seizoen samen met FC Emmen.

vandaglas bv | Hoofdsponsor FC Emmen

vandaglas b.v.
hoofdsponsor FC Emmen

Emmen,  21 juni 2024 | 

vandaglas heeft getekend voor het hoofdsponsorschap van FC Emmen!

Uitbreiding trots sponsorschap

Vorig jaar zomer hadden wij al de eer om hoofdsponsor te worden van de FC Emmen jeugdopleiding. Het komend seizoen mag vandaglas zich met veel plezier ook de trotse hoofdsponsor noemen van de enige profvoetbalclub uit de provincie Drenthe!  

Onze isolatieglasfabriek in Emmen verbindt ons sterk met de regio. Door te investeren in de lokale gemeenschap tonen we onze betrokkenheid. Wij zijn er trots op onze steun aan de FC Emmen Jeugd verder uit te kunnen breiden naar het eerste elftal van FC Emmen. Een mooie club die ook nog eens de Emmenaren met elkaar verbindt!

Samen inzetten op succes & groei, met Emmen als belangrijk middelpunt!

Bij de eerste kennismaking vorig jaar werden we al geraakt door de mentaliteit, de ambitie en de gezonde dosis humor van de club en de supporters. De nuchtere familie-stijl past bij vandaglas, waar een no-nonsens, open en ambitieuze werkhouding gewoon is. Beiden zijn we competitief en willen beter zijn dan de tegenstander of concurrent. En daar gaan we voor!

vandaglas bv | Hoofdsponsor FC Emmen
V.l.n.r. Rinse Bleeker, algemeen directeur FC Emmen – Micha van Overbeeke, algemeen directeur vandaglas b.v. – Guus de Vries, commercieel manager FC Emmen
Samenwerking Tigra - investeren in de gezondheid van onze medewerkers - vandaglas - 202405

vandaglas kondigt samenwerking met TIGRA aan

Investeren in de gezondheid van onze medewerkers

Met trots kondigen wij aan dat wij gestart zijn met een samenwerking met TIGRA.

Duurzame Inzetbaarheid
Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, een onderwerp dat vandaglas als werkgever hoog in het vaandel draagt. TIGRA zal ons ondersteunen bij dit belangrijke initiatief, omdat zij, net als wij, geloven in het streven naar een werkomgeving waarin medewerkers gezond en met plezier hun pensioen kunnen bereiken.

Kennismaking en Spreekuren
Afgelopen maand hebben de fysiotherapeuten van TIGRA kennisgemaakt met onze productielocaties. De in-company spreekuren in Emmen, Almelo en Swalmen zijn inmiddels succesvol van start gegaan. Bovendien staan kennismakingsbijeenkomsten voor de locaties Amsterdam en Arnhem gepland vóór de bouwvakvakantie, waarna ook daar spreekuren op afroep kunnen plaatsvinden.

Voorkomen is Beter dan Genezen
Bij vandaglas geloven we sterk in het principe van ‘voorkomen is beter dan genezen’. Het proactief inzetten op preventie van verzuim zal op de lange termijn kostenbesparend werken voor onze organisatie. Medewerkers die zich niet goed voelen of klachten ervaren tijdens hun werkzaamheden, kunnen de productiviteit beïnvloeden.

Investeren in Medewerkers
Door tijdig in te grijpen en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, willen we het risico op verminderde inzetbaarheid of verzuim minimaliseren. Op deze manier streven we ernaar om onze medewerkers een gezonde en ondersteunende werkomgeving te bieden, waarin ze zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren. Want het welzijn van onze medewerkers is niet alleen ons belang, het is ons grootste kapitaal.

Samenwerking Tigra - investeren in de gezondheid van onze medewerkers - vandaglas - 202405
Samenwerking Tigra - investeren in de gezondheid van onze medewerkers - vandaglas - 202405
vandaglas - sponsoring -p honkbal - DSS -202405

vandaglas kleedt Haarlemmer honkbal heren in nieuwe overshirts

vandaglas steunt Haarlemmer Honkbalteam met nieuwe overshirts

vandaglas is blij om aan te kondigen dat we het DSS honkbalteam Heren 3 hebben gesponsord met nieuwe overshirts. Dit getalenteerde team uit Haarlem, dat speelt in de 4e klasse NL, ziet er fantastisch uit in hun nieuwe tenues.

Op de teamfoto zien we de trotse coach  (collega Erwin Korthouwer uiterst rechts) , samen met onder andere zijn twee zonen die ook in het team zitten. 

Bij vandaglas vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de lokale sport en gemeenschap. We wensen DSS Heren 3 veel plezier en succes in het seizoen. Go team!

vandaglas - sponsoring -p honkbal - DSS -202405
Berghaus-Plaza nieuwsbericht 16-5-2024

Ondertussen op de bouwplaats van Berghaus Plaza

The making of | Berghaus Plaza

In Amsterdam, nabij de A10 ringweg, wordt het gebied rondom het Koningin Wilhelminaplein getransformeerd tot een levendige woon- en werkbuurt. vandaglas speelt een belangrijke rol in het Berghaus Plaza-project. We leveren hoogwaardig gebogen IsoPerform en TriplePerform Sun en SKN176 isolatieglas, met een totale oppervlakte van 10.000 m².

Het project, ontworpen door KCAP Architects & Planners, omvat kantoorruimte, nieuwe woningen en diverse openbare voorzieningen. Dankzij innovatieve productiemethoden, zoals “spacer simulatie,” bieden we glas met een ongeëvenaarde esthetische kwaliteit. Hiermee dragen we niet alleen bij aan de functionaliteit, maar ook aan de visuele pracht van Berghaus Plaza.

Samen met alle partijen waaronder Blitta Gevelsystemen B.V. en onze Duitse collega’s van Döring realiseren we een architectonisch hoogstandje met indrukwekkende gebogen beglazing. Dit project is een blijvende indruk in dit unieke deel van Amsterdam.

 

Sponsoring vandaglas BPO toernooi

vandaglas tekent driejarig hoofdsponsorschap voor Badminton TopToernooi

ALMELO – vandaglas is de komende drie jaar, de trotse hoofdsponsor is van het BPO (Badminton Promotie Oost) TopToernooi. Dit internationale topevenement, dat op 7 september plaatsvindt in het Topsportcentrum IISPA in Almelo, zal de komende drie jaar onder de naam vandaglas BPO TopToernooi worden gehouden.

Met het hoofdsponsorschap van het BPO TopToernooi willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de badmintonsport in oost-Nederland en aan de positieve invloed die sport kan hebben op je gezondheid”.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een inspirerend toernooi.

Sponsoring vandaglas BPO toernooi
Zandvoort Circuit Run 2024 - vandaglas b.v.

Team vandaglas voltooit de Zandvoort Circuit Run!

vandaglas lopers trotseren de elementen voor succesvolle Circuit Run in Zandvoort

Afgelopen zondag, 24 maart, trotseerden 12 moedige hardlopers onstuimig weer tijdens de Zandvoort Circuit Run. Ondanks slechte weersvoorspellingen met regen, wind, en zelfs kans op onweer en hagel, verschenen ze in zwarte vandaglas shirts, vastberaden om de 12 km circuitrun te voltooien.

In weer en wind verzamelden de lopers zich in pitbox 22, om zich voor te bereiden voor de startprocedure. In letterlijk weer en (heel veel) wind ging de roedel van start, via de Tarzanbocht het circuit op, om na de Arie Luyendijk kombocht richting het strand te rennen. Windkracht 7 zijwind, schuimkoppen op de zee ploeterend over het strand. VIa het dorp opgezweept door de plaatselijke kroegen en spinfietser om te finishen op het circuit.

Bij de finish werden alle lopers luidkeels aangemoedigd. Na afloop werd er trots en voldaan geproost op het behaalde succes.

vandaglas steunt Stichting Faabandi Echo apparaat en meer voor kliniek in de outback van Gambia

vandaglas steunt Stichting Faabandi

Echo apparaat en meer voor kliniek in de outback van Gambia

In heel Europa levert vandaglas het modernste glas aan futuristische bouwprojecten. En in Gambia bevalt een vrouw van een drieling, op een platte houten kar, met een os ervoor. De verschillen in deze wereld zijn soms onvoorstelbaar groot. vandaglas inkoper Dick Hevel en zijn gezin helpen die afstand overbruggen. Algemeen directeur Micha van Overbeeke deed een duit in het zakje namens het bedrijf.

Of hij alweer op vakantie was geweest, wilde Micha lachend weten, toen Dick net terug was van een bezoek aan Gambia. Waarop Dick vertelde over de stichting Faabandi Gambia (Help Gambia) en het werk dat hij en zijn gezin daarmee doen in een afgelegen streek van het Afrikaanse land:

“Met de stichting ondersteunen we het Kwinella Health Centre in Gambia. Dat is een ziekenhuis op 300 km van de bewoonde wereld, gespecialiseerd in opvang van zwangere vrouwen uit de plattelandsdorpen in de wijde omtrek. Daarnaast steunen we waar we kunnen allerlei projecten in de omgeving, zoals een school of één van de kleine poli’s die in het binnenland liggen.”

vandaglas steunt Stichting Faabandi Echo apparaat en meer voor kliniek in de outback van Gambia

Het ziekenhuis heeft een chronisch gebrek aan medicijnen, huisraad en apparatuur. Zo stuurde Faabandi in 2020 met hun eerste zending van dat jaar dozen vol medische hulpmiddelen, een verlosbed en een couveuse. Die couveuse was cruciaal voor de vrouw die vorig jaar op weg naar de kliniek al begon te bevallen van haar drieling. Het eerste kindje werd op de kar geboren, van het tweede kwam al een beentje naar buiten toen ze bij de kliniek aankwamen. Dankzij de couveuse overleefden alle drie de kinderen, en de moeder maakt het goed.

Micha raakte meer en meer geïntrigeerd door het verhaal van Dick. vandaglas neemt niet zomaar allerlei subsidieaanvragen in behandeling, maar sponsort wel projecten van eigen medewerkers. Op de vraag wat er op dit moment nodig was antwoordde Dick dat er een echo apparaat werd gezocht van rond de 500 euro. Hij is gewend aan de ‘vele kleine maken één grote’-ervaring van het werken met donaties. Micha reageerde dat dat een goed begin was, maar dat hij eerder aan het tienvoudige dacht. Dick nam contact op met Gambia om na te gaan waar nog meer behoefte aan was:

“Uiteindelijk konden we van de donatie van vandaglas de gevraagde echo machine leveren, maar bijvoorbeeld ook saturatiemeters, glucosemeters, bloeddrukmeters, infuusstandaarden en, wel toepasselijk, nieuwe kozijnen en ramen voor de hele kliniek, zodat het ongedierte nu buiten blijft.”

vandaglas steunt Stichting Faabandi Echo apparaat en meer voor kliniek in de outback van Gambia
Een echoapparaat en nieuwe ramen dankzij vandaglas.

Medio augustus 2023 verzond Faabandi alles per container naar Gambia en in november ging Dick met zijn vrouw op bezoek om te kijken of alles goed was aangekomen. Dat was het, en bovendien had de kliniek sinds kort ook 24 uur per dag elektriciteit dus de apparatuur werd al goed gebruikt. De dankbaarheid was enorm. Dick:

“Fondswerving is één van de belangrijkste taken van de stichting. Tegelijk is dat de bottleneck, omdat iedereen die in het bestuur zit ook gewoon werkt. We hebben al heel wat voor elkaar gekregen in de loop der jaren, maar zo’n grote klapper in één keer, die konden we alleen maar maken dankzij deze donatie van vandaglas.”

Wie naar aanleiding van dit verhaal meer informatie wil kan terecht op de website van de stichting. Voor wie zelf een donatie wil doen zijn dit de gegevens:

Stichting Faabandi Gambia
NL73RABO0340765

Faabandi Gambia is ANBI gecertificeerd.

vandaglas, heb jij bertus al gespot? FC Emmen Jeugdopleiding

Support op wielen: Bertus pronkt met jeugdvoetbal FC Emmen!

Nieuwe belettering op Bertus’ resteelauto 

Onze collega Bertus rijdt dagelijks door de prachtige regio van Emmen in onze opvallende resteelauto, nu voorzien van sprankelende nieuwe belettering. 

Wat gelijk in het oog springt, is de afbeelding van een jeugdspeler van FC Emmen die prominent prijkt op de achterkant, vergezeld van de tekst: “#TrotseSponsor FC Emmen Jeugdopleiding”.

Als hoofdsponsor van de jeugdopleiding van FC Emmen voelen we ons vereerd met deze samenwerking. Het is fantastisch om de jeugdige talenten van FC Emmen op deze manier te kunnen ondersteunen en promoten.

Dus, de volgende keer dat je Bertus ziet rondrijden, geef hem een welverdiende duim omhoog voor zijn steun aan onze lokale jeugd bij FC Emmen. 

Met trots kijken we uit naar het voortzetten van deze waardevolle samenwerking. We wensen de jeugdteams van FC Emmen op deze manier veel succes toe.

vandaglas, heb jij bertus al gespot? FC Emmen Jeugdopleiding
vandaglas - FC Emmen Jeugdopleiding - Resteelauto