De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas bv | Finnhouse ISDE
icon wit | vandaglas bv - warmte isolatie

ISDE

Voor woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen is er de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing.

Voor woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen is er de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Hiermee kunnen isolatiemaatregelen van overheidswege gesubsidieerd worden.

Subsidie isolatieglas | januari 2024

vandaglas bv | ISDE subsidiebedragen isolatieglas 2024

Download hier het oorspronkelijke en volledige overzicht van het RVO:  ISDE subsidiebedragen voor isolatiemaatregelen – Januari 2024

 

 

ISDE-meldcodes

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor ISDE Maatregelenlijst Glas, Kozijnpanelen en Deurisolatie 2024

› Voor Monumenteigenaren geldt een aparte ISDE HRglas voor Monumenten Meldcodelijst.

In deze overzichten staan de producten van vandaglas die in aanmerking komen voor subsidie. Indien een type of samenstelling niet in de ISDE-database voorkomt, is het wel mogelijk om voor de ISDE-subsidie in aanmerking te komen. Dit kan met de zg. DoP-certificaat, ofwel Declaration of Performance.  Deze kan aangevraagd worden via E ce.dop@vandaglas.com.

De meetmethodes voor de oppervlakte van het isolatieglas zijn aangepast voor het isolatieglas dat vanaf 1 januari 2023 is geplaatst:  het kozijn mag worden meegerekend bij de aanvraag. Download hier de beschrijving RVO | ISDE – meetmethodes voor oppervlakte isolerend glas.

vandaglas bv | ISDE meldcodes dubbel isolatieglas IsoPerform

vandaglas bv | ISDE meldcodes drievoudig isolatieglas TriplePerform