De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas bv | Hoofdsponsor FC Emmen

vandaglas b.v.
hoofdsponsor FC Emmen

Emmen,  21 juni 2024 | 

vandaglas heeft getekend voor het hoofdsponsorschap van FC Emmen!

Uitbreiding trots sponsorschap

Vorig jaar zomer hadden wij al de eer om hoofdsponsor te worden van de FC Emmen jeugdopleiding. Het komend seizoen mag vandaglas zich met veel plezier ook de trotse hoofdsponsor noemen van de enige profvoetbalclub uit de provincie Drenthe!  

Onze isolatieglasfabriek in Emmen verbindt ons sterk met de regio. Door te investeren in de lokale gemeenschap tonen we onze betrokkenheid. Wij zijn er trots op onze steun aan de FC Emmen Jeugd verder uit te kunnen breiden naar het eerste elftal van FC Emmen. Een mooie club die ook nog eens de Emmenaren met elkaar verbindt!

Samen inzetten op succes & groei, met Emmen als belangrijk middelpunt!

Bij de eerste kennismaking vorig jaar werden we al geraakt door de mentaliteit, de ambitie en de gezonde dosis humor van de club en de supporters. De nuchtere familie-stijl past bij vandaglas, waar een no-nonsens, open en ambitieuze werkhouding gewoon is. Beiden zijn we competitief en willen beter zijn dan de tegenstander of concurrent. En daar gaan we voor!

vandaglas bv | Hoofdsponsor FC Emmen
V.l.n.r. Rinse Bleeker, algemeen directeur FC Emmen – Micha van Overbeeke, algemeen directeur vandaglas b.v. – Guus de Vries, commercieel manager FC Emmen