De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

Samenwerking Tigra - investeren in de gezondheid van onze medewerkers - vandaglas - 202405

vandaglas kondigt samenwerking met TIGRA aan

Investeren in de gezondheid van onze medewerkers

Met trots kondigen wij aan dat wij gestart zijn met een samenwerking met TIGRA.

Duurzame Inzetbaarheid
Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, een onderwerp dat vandaglas als werkgever hoog in het vaandel draagt. TIGRA zal ons ondersteunen bij dit belangrijke initiatief, omdat zij, net als wij, geloven in het streven naar een werkomgeving waarin medewerkers gezond en met plezier hun pensioen kunnen bereiken.

Kennismaking en Spreekuren
Afgelopen maand hebben de fysiotherapeuten van TIGRA kennisgemaakt met onze productielocaties. De in-company spreekuren in Emmen, Almelo en Swalmen zijn inmiddels succesvol van start gegaan. Bovendien staan kennismakingsbijeenkomsten voor de locaties Amsterdam en Arnhem gepland vóór de bouwvakvakantie, waarna ook daar spreekuren op afroep kunnen plaatsvinden.

Voorkomen is Beter dan Genezen
Bij vandaglas geloven we sterk in het principe van ‘voorkomen is beter dan genezen’. Het proactief inzetten op preventie van verzuim zal op de lange termijn kostenbesparend werken voor onze organisatie. Medewerkers die zich niet goed voelen of klachten ervaren tijdens hun werkzaamheden, kunnen de productiviteit beïnvloeden.

Investeren in Medewerkers
Door tijdig in te grijpen en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, willen we het risico op verminderde inzetbaarheid of verzuim minimaliseren. Op deze manier streven we ernaar om onze medewerkers een gezonde en ondersteunende werkomgeving te bieden, waarin ze zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren. Want het welzijn van onze medewerkers is niet alleen ons belang, het is ons grootste kapitaal.

Samenwerking Tigra - investeren in de gezondheid van onze medewerkers - vandaglas - 202405
Samenwerking Tigra - investeren in de gezondheid van onze medewerkers - vandaglas - 202405