De Bouwvak komt eraan! Lees meer over onze openingstijden

Direct technische ondersteuning nodig?: Lees meer

vandaglas hoofdsponsor
jeugdteams FC Emmen

Op 17 juli jl. is het contract getekend: vandaglas is voor twee seizoenen de hoofdsponsor van de FC-Emmen jeugdopleiding.

Maatschappelijke betrokkenheid

Het hart van ons bedrijf, onze isolatieglasfabriek, is gevestigd in Emmen waardoor wij ons ook sterk verbonden voelen met deze regio. Door te investeren in de lokale gemeenschap willen wij graag onze betrokkenheid tonen.
Met het sponsoren van de jeugd van FC Emmen dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van ca. 160 jonge talenten tussen de 8 en 21 jaar en aan de positieve invloed die een professionele sport kan hebben op hun levens. 

Mentaliteit en ambitie

Wat ons vooral aanspreekt bij FC Emmen is de mentaliteit van de club en de supporters, zoals ze zelf omschrijven als: “eigenzinnig & kneuterig” en een gezonde dosis humor. De nuchtere familie-stijl die er gevoerd wordt past bij ons bedrijf.

Hoofd Jeugdopleiding Nico Haak is blij met de verbintenis: “Met de nieuwe hoofdsponsor van onze jeugdopleiding streven we naar een jeugdopleiding. waarin talentvolle jeugdspelers zich optimaal ontwikkelen en hun ambities kunnen waarmaken.”

De aftrap

Op 17 juli jl. kwamen Rinse Bleeker (Algemeen directeur FC Emmen),  Nico Haak (Hoofd Jeugdopleiding), Christiaan Hindriks (Manager Jeugdopleiding), en de directie vandaglas Ulrich Feindt (CEO vandaglas Groep) en Micha van Overbeeke (CCO vandaglas Groep en algemeen directeur vandaglas NL) bij elkaar. Onder het strenge toezicht van het stoere drietal jeugdspelers Naud, Mike en Samil werd het contract ondertekend. Wat ons betreft de aftrap van een mooie investering die wij met heel veel plezier en trots op ons nemen! 

v.l.n.r.
Nico Haak, Naud Cadee (doelman O12), Micha van Overbeeke, Mike Rutgers (speler O16), Ulrich Feindt, Christiaan Hindriks, Rinse Bleeker, Samil Koroma (speler O14)